Hovedretter

Fiskeretter/Fish
Flyndre a la Larsen 186,-
Serveres med champignon, kremet saus, reker og grønnsaker
Flatfish with mushrooms, cream sauce, shrimps and vegetables

Fjellørret 186,-
Serveres med rømmesaus og agurksalat
Mountain trout with sour cream sauce and cucumber salad

Kjøttretter/Meat
Biff/Indrefilet (200gr) 277,-
Serveres med ferskskårne grønnsaker og peppersaus
Filet steak with pepper sauce and fried vegetables

Lammeindrefilet (200gr) 258,-
Indrefilet av lam serveres med rødvinsaus og ferskskårne grønnsaker
Filet of lamb with red wine sauce and vegetables

Entrecôte med rødvinsaus (200gr) 227,-
Serveres med ferskskårne grønnsaker
Entrecôte with red wine sauce and vegetables

Pelmanico (300 gr) 296,-
Entrecôte på amerikansk vis. Serveres med stekt tomat, ristet champignon, kryddersmør og grønnsaker
American style entrecôte with fried tomatoes, roasted mushrooms, spiced butter and vegetables

Grillet kyllingfilet 199,-
Marinert kyllingfilet med safransaus og ferskskårne grønnsaker
Marinated and fried chicken filet in a saffron sauce with vegetables

Provence 284,-
Oksefilet tranchert på en seng av poteter med provencal saus og ferskskårne grønnsaker
Filet of beef on a bed of potatoes with provence saus and vegetables